Om oss

Om mig

Jag är enda barnet i min familj så mina föräldrar skaffade hund redan när jag var sex år gammal. Sedan hade vi lite olika hundar i huset tills den dag jag flyttade hemifrån.


Det dröjde ända tills jag och min man flyttade till Jönköping 1998 innan tankarna på att skaffa hund dök upp igen.

Så sommaren -99 flyttade vår första Clumber in i huset. Han hette Billy - Sällebäck's It's In His Kiss och det visade  sig att han var mycket speciell. Han var mer av en enmanshund och han var mycket självständig. Inget kunde rubba Billy när han hade bestämt sig för något.


Efter att ha fått diverse icke fungerande förslag från  tränare insåg jag hur lite folk kan om hundars beteende. Jag insåg ju själv att metoderna som folk föreslog inte fungerade och började fundera på varför.


Jag började plugga hund. 2004 gick jag ordentligt in i väggen och det blev starten till att jag nu är hundpsykolog och försöker hjälpa andra som har problem med sina hundar.

2008 startade jag företaget Du o Hund och där jobbar jag i liten skala med privatcoachning, hundägareutbildningar och problemhundsutredningar. 


Familjen

Tyvärr har vi vår familj på avstånd och spridda runt om i Sverige. Våra två barn är födda under tiden vi bodde i Skara.

Jag är född och uppvuxen i Sandviken och mina föräldrar bor i Hudiksvall sedan många år tillbaka.

Min man kommer från Skara.


Glädjande nog har båda barnen tagit upp intresset för hund. Jakob och hans sambo har en Welsh Corgi Pembroke och dottern Stina har en amerikansk cockerspaniel. Stinas hund Roffe finns också med på den här hemsidan och tillsammans tränar vi en hel del hund. 


Kontakt

Oss hittar man på en liten kulle i stadsdelen Torpa i Jönköping.

Eva Masthagen

Ekgatan 12

553 38 Jönköping

Sweden


Mig når man bäst genom att maila.

E-post: info@torpakullen.se

Mobilnr: +46 702960222